O meni

Autorica s fotoaparatom, a iza kanal i zgrade Amsterdama

Za laptopom piše Karla, kreativna duša porijeklom iz Zagreba koji joj je uvijek najljepši s obzirom na sve ljepote ovog svijeta. Karla, poznatija kao Karla sa C uživa u istraživanju svega i svačega, a ponajviše destinacija koje želi posjetiti. Vlasnica je obrta za kreativne i marketinške usluge, QURIN. Uz kreiranje sadržaja, pisanje i fotografiranje, Karla je i veliki gurman (srećom, kalorije potroši hodanjem po ulicama grada), wanna-be koktel majstor i fan Freddieja Mercuryja i Harryja Pottera.

Karla sa C je već kao djevojčica počela putovati sa svojim roditeljima od kojih je naslijedila strast prema putovanju i ta putovanja su joj (bila) velika životna škola.

Ljudima koji čitaju ovaj blog Karla sa C želi prenijeti svoja iskustva, dojmove, misli i pomoći im da i oni putuju, bilo to u rodnom gradu ili na drugoj strani svijeta.

 

Zemlje koje je posjetila:

Austrija, BiH, Češka, Egipat, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Kenija, Madagaskar, Mađarska, Malta,  Mauricijus, Nizozemska, Njemačka, Sejšeli, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska, Turska

 

Uvijek mi je divno vidjeti kako svaki put slike i objave imaju riječi temeljene na notama povijesti određenog mjesta jer se na taj način vidi sva srž tvojeg putovanja i koliko si duboko u tome.

- Natali, 24

Idealno za sve koji žele istraživati i biti malo drugačiji turisti, pomalo i avanturisti.

- Dražen, 60

Fotografije su predivne, a opisi realni, baš dobijem dobar dojam.

- Tijana, 34